måndag, mars 24, 2008

Efter långhelg kommer kortvecka

Då var i princip denna långhelg över och visst är det skönt att ha varit ledig fyra dagar. Lite jobb har man dock hunnit med men i övrigt har vi mest varit runt och ätit hos våra familjer. God mat har det varit dessutom så det har inte varit direkt jobbigt. Mindre kul har det dock varit att jag varit lite krasslig. Det började med halsont sent förra veckan och övergick sen till ont i bihålorna under helgen. Nu är det som tur var betydligt bättre vilket är skönt.  

Skönt är det också att det bara är 4 arbetsdagar tills nästa helg. Tyvärr är det inte några lugna arbetsdagar utan det kommer bli mycket åkande som jag redan skrivit om. Värst blir resan till Danmark på torsdag. Vi reser dit på morgonen från Arlanda och så åker vi hem sent på eftermiddagen samma dag. Är väl tillbaka hemma vid elva på kvällen. Ingen lyxresa precis men det ska bli kul att göra studiebesöket. 

Imorgon kväll är det styrelsemöte i föreningen igen. Det är inte något jag längtar till men väl där brukar det ändå inte vara så hemskt. Lite mycket diskussioner om ingenting bara. Får se om man kanske ska komma med lite egna idéer imorgon. Ska klura ut något smart. 

Inga kommentarer: