söndag, maj 04, 2008

Idiotens ögonblick

På Kanal 5 går på söndagar ett program som heter Sanningens ögonblick. Det går ut på att man svarar ärligt på känsliga frågor om sig som t ex om varit otrogen, sexuella preferenser mm. Samtidigt sitter ens partner/fru/mamma/kompis med i studion och får höra svaren. Det går alltså ut på att ta reda på hur mycket man vill avslöja för att tjäna pengar. 

Det är rätt omskrivet i tidningarna så jag tänkte kolla på det idag men efter några minuter mådde jag fysiskt illa så jag klarade inte mer. Snubben som var med i början (och säkert övriga deltagare också) måste varit gravt förståndshandikappad. Inte ens när hans flickvän grät efter att han avslöjat att han varit otrogen, föredrog blondiner (hon var brunett) eller önskade att hon hade silikonbröst avbröt han tävlingen utan fortsatte för att få mer pengar. Hur dum får man bli? Alla gör vi misstag men att utsätta andra människor för sån offentlig förnedring och sen fortsätta för att få mer pengar?!?! Snacka om rubbat. Skrämmande vad en del gör för pengar. 

Behöver jag förresten säga att han blev dumpad? Han blev det till och med i programmet och tydligen har han gett mesta pengarna till sitt ex, antagligen som plåster på såren. Så man kan verkligen undra vad han fick ut av det hela. Idiotförklarad inför tv-tittarna och utan pengar. Vilken vinnare. 

Inga kommentarer: