onsdag, september 24, 2008

Kent släpper gammalt (och ytterst lite nytt)


I slutet på oktober släpper Kent en samlingsbox med samtliga album de gett ut, alla b-sidor från singlar och 15 tidigare outgivna spår. Bland annat är det en live-inspelning av en ny låt som heter "Håll ditt huvud högt" som spelades i på den konsert vi var på i Eskilstuna. Stort värre. Med följer också en bok, sångtexter och lite annat smått och gott.

Inget för mig direkt som har alla skivor och inte ser någon nytta med en box som ska stå och samla damm i hyllan. Det enda man vill åt är de tidigare outgivna spåren men eftersom det mest verkar vara demoversioner av låtar som finns på albumen känns det lite som man klarar sig ändå. Förhoppningsvis kommer de ändå gå att köpa lösa på iTunes musicstore där jag köper all annan musik nu för tiden.

För er som ännu inte upptäckt hur bra Kent är så är detta ett gyllene tillfälle att komma ikapp. Total översikt över låtarna som är med finns här.

Min stora fundering runt det hela är om man ska se detta som det sista från Kent på bra länge eller vad anledningen är att släppa en sån här box nu? Förhoppningsvis är dock massa ny musik på gång från dem inom en inte alltför avlägsen framtid.

Inga kommentarer: