torsdag, februari 14, 2008

Det ville sig inte den här gången heller


Blixten slår aldrig ner två gånger på samma ställe sägs det men det håller tydligen inte oss. Igår kväll slutade det röra sig i magen och på sjukhuset kunde de direkt se att barnet hade dött. 06.53 imorse föddes barnet som var en pojke och ska heta Elliot. Precis som förra året var det inga synliga fel på barnet. Nu blir vi kvar här någon dag och så får vi se hur det blir efter det.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Kan inte i ord beskriva hur ledsen jag är för er skull. Jag som har hållit både tummar och tår. Vet precis vad ni går igenom just nu.
Mina varmaste tankar går just nu till er båda.

Karin

Anonym sa...

Hej kära Johanna och Rickard, jag är mycket ledsen för er skull. Jag hoppades och trodde verkligen att det skulle gå vägen denna gång. Många kramar Bettan.

Anonym sa...

Saknar ord. Så himla tråkigt och orättvist det känns!

//R

Anonym sa...

Livet är inte alltid rättvist. Att drabbas en gång men två gånger! Det var som en mardröm man skulle vakna upp från och se att det bara var en mardröm.Men så var det inte,tyvärr. Vi är tacksamma att ändå fått träffa Elliot, se en fin, underbar kille med mörkt hår, små härliga fingrar och fötter med Rickard´s långa tår. En kille vi aldrig kommer att glömma. Elliot precis som Gosse kommer alltid att ha en plats i våra hjärtan. Kram på er och ta hand om varandra. Farmor och farfar.

Anonym sa...

Läste just "bloggen" och det känns som att den här fredagen blir nog inte som andra fredagar.Vi har varit så glada för er skull, hoppats och hållit tummarna.Tänker på er.
/Kramar från släkten i Ersmark.

Anonym sa...

Tänker på Er. Ta hand om varandra!

/Fam Nyblom

Anonym sa...

Fy vad tråkigt, saknar ord för att beskriva hur det känns att få reda på detta.Har svårt att släppa tankarna från er och lille Elliot.
Hela familjen hälsar till er.

Miljoner kramar // Syster yster

Anonym sa...

Hej !
Många kramar till er båda. Vi tänker på er.Hälsningar från oss alla på byggen./Monica

Anonym sa...

Ja, vad ska man skriva en sån här gång??
Plötsligt känns alla ord så futtiga och innehållslösa.
Vi har ju genom den här bloggen följt Er och Elliot, vars liv blev allt för kort. Vi har inte trott annat än att det skulle gå vägen den här gången och kan inte förstå varför en så fulländad liten pojke inte fick se dagens ljus.
Den sorg och förtvivlan ni upplever just nu kan vi nog inte riktigt sätta oss in i men tårar fälls även här i Sundsvall över det som skett. Var rädda om varandra och till lille Elliot vill vi säga "Vila i frid lilla änglabarn"
Kramar från Mia och Bengt i Sundsvall

Anonym sa...

Vi tänker på er. Kämpa på!

Kram Peter & Anneli