lördag, november 10, 2007

BBBMB- Bowling, Blecka och Blue Moon Bar

Igår hade vi en riktigt kul aktivitet med jobbet. Tyvärr fanns det lite trista inslag också för kvällen innebar även avtackning av två kollegor som slutade. Särskilt trist med den ena för hon flyttar dessutom till Boden så vi lär inte se mycket mer av henne.

Först hade vi besök av en föreläsare som berättade om kost och hälsa. Han hade mycket intressant att säga men jag tror de flesta av oss direkt efteråt bytte fokus till nästa evenemang som var bowling och middag på Strike. Tänka efter får bli senare.


Från jobbet tog vi oss till Strike och började med en timmes bowling. Man inser hur otränad man är för idag har jag träningsvärk. Jag varken vann bowlingen eller kom sist vilket får ses som ett ok resultat. Efteråt var det dags för mat. 3-rätters som ni såg redan igår. I samband med middagen delades det ut lite presenter, bland annat det vackra kortet ni ser här ovan. Middagen avslutades sen med en Irish Coffe och i och med den var man i riktig toppform. Det sägs att man ska sluta när man är på topp men det sägs också att man ska gå ut hårt och sen öka så vi valde att gå vidare.

100kr fattigare stod man lite senare i baren på Blue Moon Bar för att bli ännu fattigare. Trots toppformen blev det ingen dans utan bara lite soffsittande och prat. Strax efter tolv kändes det som det räckte och jag tog bussen hem.

Summering: En riktigt riktigt trevlig kväll!

Bilderna från kvällen finns här.

Inga kommentarer: