söndag, oktober 01, 2006

Dag 3: Bilresa, Maysore, zoo och massa god mat

Ja då har ännu en dag snart gått här i Indien. Klockan är ca 23:30 och det är dags att gå och sova. Imorgon får man äntligen sovmorgon. Frukost äter vi först klockan 9.

Återigen kan jag konstatera att Indien är ett mycket fascinernade land. Det går faktiskt inte att beskriva i ord utan måste upplevas på plats. Folket, maten, trafiken, miljön ja allt är otroligt annorlunda mot hemma. Något som är slående är att det är skitigt och slitet nästan överallt men folk klär sig vackert ändå. Framför allt kvinnorna har vackra kläder i olika färger och fina tyger. Sen ser man överallt folk som bara sitter eller står och bara gör ingenting. De ser inte fattiga ut, de väntar inte på nån buss utan de bara gör ingenting. Ser väldigt lustigt ut.

Idag har vi egentligen bara gjort en sak. Jag och Åsa blev skjutsade till Maysore för att kolla på templet som finns där. Resan gick bra även om trafiken lämnar en del att önska vad det gäller säkerheten. Det var ett fasligt tutande hela tiden men efter nån timme tänkte man knappt på det. Maysore tempel var riktigt fint. Sen gick vi på ett zoo i Maysore som var rätt fint det med. Efter det bar det av till ett fågelskyddsområde och sen till ett palats innan vi åkte tillbaka till hotellet. Det blev en rätt lång dag, vi var upp vid 5:30 0ch tillbaka på hotellet vid 17. Det var dock värt allt besvär för att få se en del av Indien.

Efter att ha vilat en stund på rummet åt vi middag här på hotellet och nu är det som sagt dags att sova.

Imorgon är det som sagt sovmorgon. Sen blir det kanske en del jobba inför mötena senare i vecka. Vi ska också försöka hinna med att åka runt lite i Bangalore och kanske gå i nån affär. Fast jag ser mest fram emot att få sova!

Nu är det bara 5 dagar tills jag får åka hem.
 Posted by Picasa

Inga kommentarer: